Δημοσιεύσεις στον έντυπο τύπο

12/2009 
Στο περιοδικό «Οι πρωταγωνιστές των υπηρεσιών υγείας», δημοσιεύτηκε άρθρο της Κας Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα «Ρομποτική Χειρουργική: Η πιο σύγχρονη και αξιόπιστη τεχνολογία που εφαρμόζεται στην Ελλάδα».

27/6/2009 
Στην εφημερίδα “Η ΓΝΩΜΗ” δημοσιεύτηκε άρθρο της Κας Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα “Ρομποτική χειρουργική , παρόν και μέλλον”.

28/6/2009 

Στο ” ΕΘΝΟΣ της Κυριακής” παραχωρήθηκε συνέντευξη από την Κα. Βασιλική Χατζηραφαήλ στο δημοσιογράφο Κ. Γιάννη Κρητικό με θέμα “Ρομποτικό…νυστέρι στη Γυναικολογία”.

7/7/2009 
Στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” δημοσιεύτηκε άρθρο της Κας. Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα “ρομποτική χειρουργική στη γυναικολογία”.

18/8/2009
Η Κα. Βασιλική Χατζηραφαήλ παραχώρησε συνέντευξη στην Κα Ταξιαρχούλα Λαδά για την εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ ” του νομού Λέσβου με θέμα “Ρομπτικη χειρουσρική στη γυναικολία.”

25/8/2009
Στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ” δημοσιεύτηκε άρθρο της Κας. ΒασιλικήςΧατζηραφαήλ με θέμα” Ενδομητρίωση.Κρύβεται πίσω από έντονους πόνους ή υπογονιμότητα; ”
Στην Αθηναϊκή εφημερίδα “ΝΟΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ” δημοσιεύτηκε άρθρο της κας Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα ” Ρομποτική χειρουργική “.
Στην Αθηναϊκή εφημερίδα “ΝΟΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ” δημοσιεύτηκε άρθρο της κας Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα “HPV (Human Papilloma Viruses”.
Στην Αθηναϊκή εφημερίδα “ΝΟΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ” δημοσιεύτηκε άρθρο της κας Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα “Ενδομηρίωση”.
Στην Αθηναϊκή εφημερίδα “ΝΟΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ” δημοσιεύτηκε άρθρο της κας Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα “σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα”.
Στην Αθηναϊκή εφημερίδα “ΝΟΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ” δημοσιεύτηκε άρθρο της κας Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα “ινομυώματα μήτρας αντιμετώπιση”.
Στην Αθηναϊκή εφημερίδα “ΝΟΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ” δημοσιεύτηκε άρθρο της κας Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα “κύστεις ωοθηκών “.