Δημοσιεύσεις στον έντυπο τύπο

12/2009 
Στο περιοδικό «Οι πρωταγωνιστές των υπηρεσιών υγείας», δημοσιεύτηκε άρθρο της Κας Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα «Ρομποτική Χειρουργική: Η πιο σύγχρονη και αξιόπιστη τεχνολογία που εφαρμόζεται στην Ελλάδα».

27/6/2009 
Στην εφημερίδα «Η ΓΝΩΜΗ» δημοσιεύτηκε άρθρο της Κας Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα «Ρομποτική χειρουργική , παρόν και μέλλον».

28/6/2009 

Στο » ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» παραχωρήθηκε συνέντευξη από την Κα. Βασιλική Χατζηραφαήλ στο δημοσιογράφο Κ. Γιάννη Κρητικό με θέμα «Ρομποτικό…νυστέρι στη Γυναικολογία».

7/7/2009 
Στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» δημοσιεύτηκε άρθρο της Κας. Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα «ρομποτική χειρουργική στη γυναικολογία».

18/8/2009
Η Κα. Βασιλική Χατζηραφαήλ παραχώρησε συνέντευξη στην Κα Ταξιαρχούλα Λαδά για την εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ » του νομού Λέσβου με θέμα «Ρομπτικη χειρουσρική στη γυναικολία.»

25/8/2009
Στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ » δημοσιεύτηκε άρθρο της Κας. ΒασιλικήςΧατζηραφαήλ με θέμα» Ενδομητρίωση.Κρύβεται πίσω από έντονους πόνους ή υπογονιμότητα; »
Στην Αθηναϊκή εφημερίδα «ΝΟΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ » δημοσιεύτηκε άρθρο της κας Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα » Ρομποτική χειρουργική «.
Στην Αθηναϊκή εφημερίδα «ΝΟΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ » δημοσιεύτηκε άρθρο της κας Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα «HPV (Human Papilloma Viruses».
Στην Αθηναϊκή εφημερίδα «ΝΟΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ » δημοσιεύτηκε άρθρο της κας Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα «Ενδομηρίωση».
Στην Αθηναϊκή εφημερίδα «ΝΟΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ » δημοσιεύτηκε άρθρο της κας Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα «σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα».
Στην Αθηναϊκή εφημερίδα «ΝΟΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ » δημοσιεύτηκε άρθρο της κας Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα «ινομυώματα μήτρας αντιμετώπιση».
Στην Αθηναϊκή εφημερίδα «ΝΟΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ » δημοσιεύτηκε άρθρο της κας Βασιλικής Χατζηραφαήλ με θέμα «κύστεις ωοθηκών «.